Trägudars land ; Gryningsfolket ; Offerrök

Trägudars land ; Gryningsfolket ; OfferrökSamlingsvolym Inneh Llande Romanerna Tr Gudars Land 1940 , Gryningsfolket 1944 Och Offerr K 1949 Vilka Utg R Trilogin Om Holme, Tr L Och Upprorsmakare I Hednatidens Sverige. L ste hela trilogin i typ 8 an 9 an och eftersom storyn fortfarande d k upp i mina tankar d och d t nkte jag l sa om den Tyv rr blev jag besviken, den var inte alls lika bra som jag mindes dem Skulle passa b ttre som TV serie tbh F rsta boken r riktigt bra och ocks den enda av b ckerna d r jag faktiskt kommer ih g vad som h nder Andra boken r ganska tr kig tbh, jag gnade igenom vissa delar bara f r att den inte f ngade mitt intresse Tredje boken r lite fin p sitt s tt och l gger mer L ste hela trilogin i typ 8 an 9 an och eftersom storyn fortfarande d k upp i mina tankar d och d t nkte jag l sa om den Tyv rr blev jag besviken, den var inte alls lika bra som jag mindes dem Skulle passa b ttre som TV serie tbh F rsta boken r riktigt bra och ocks den enda av b ckerna d r jag faktiskt kommer ih g vad som h nder Andra boken r ganska tr kig tbh, jag gnade igenom vissa delar bara f r att den inte f ngade mitt intresse Tredje boken r lite fin p sitt s tt och l gger mer fokus p t.ex relationer och k nslor Huvudkarakt ren Holme r v ldigt intressant, framf rallt ur ett modernt perspektiv SPOILER Han v ldtar liksom Ausi men nd s r det k rlek mellan dem idk man Han f rkroppsligar dessutom arketypen f r en machoman och det r sv rt att komma innanf r Holmes pannben Han r s st ngd och envis Meh The adventures of Holme, pagan alpha male.

[ PDF / Epub ] ☁ Trägudars land ; Gryningsfolket ; Offerrök Author Jan Fridegård – Jobs-in-kingston.co.uk
  • Paperback
  • 523 pages
  • Trägudars land ; Gryningsfolket ; Offerrök
  • Jan Fridegård
  • Swedish
  • 02 March 2018
  • 9146201017 Edition Language Swedish Characters